• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99121107703
  • خبرنگار : 50204

معاون استاندار:

نبود آمار مشخص از تعداد سالمندان استان مرکزی یک نقیصه جدی است

نبود آمار مشخص از تعداد سالمندان استان مرکزی یک نقیصه جدی است

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: نداشتن آمار مشخص تعداد سالمندان استان یک نقیصه جدی است که ثبت احوال می‌تواند این آمار را احصا کرده و در اختیار بهزیستی قرار دهد.

بهروز اکرمی روز دوشنبه ۱۱ اسفند در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی، اظهار کرد: استان مرکزی جزو سه استان نخست سالمند کشور است و مدیریت این شرایط نیازمند تصمیمات و اقدامات و کارویژه است. فعالیت‌ها در این حوزه باید بسیار پررنگ باشد، چراکه رتبه استان در این رابطه بالاست.

وی افزود: برنامه ریزی دقیق نیازمند آمار دقیق است و تمامی دستگاه ها موظف هستند آمار سالمندان دستگاه خود را تجمیع کنند.

معاوم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: پس از مشخص شدن تعداد سالمندان، این قشر باید بر اساس نیازها به گروه‌هایی تقسیم شوند و بر اساس اولویت برای نیازها برنامه مناسب تدوین شود.

اکرمی با بیان اینکه بازنشسته‌های دستگاه‌های اجرایی جزو سالمندان محسوب می‌شوند، اضافه کرد: انجام برخی اقدامات در خصوص سالمندان به اعتبار و مصوبه نیاز ندارد و تنها نیازمند اراده مدیر دستگاه است.

وی ادامه داد: بازنشسته‌های دستگاه‌های اجرایی معدن تجارب اجرایی هستند و دستگاه ها می‌توانند هرچند وقت یکبار بازنشسته‌ها را گرد هم جمع کرده و از تجارب آنها استفاده کنند، این کار می‌تواند تاثیر مثبتی بر روحیه سالمندان نیز داشته باشد.

اکرمی اضافه کرد: سالمندان بویژه در این شرایط قرنطینه و کرونایی نیازمند گفت و گو با یکدیگر هستند، چرا که در خانه ماندن تاثیرات منفی بر روحیه سالمندان دارد و باید تدابیر ویژه جهت اوقات فراغت آنها اتخاذ شود.

وی در خصوص ترویج فرهنگ کتابخوانی بیان کرد: گسترش کتابخانه‌ها اقدام خوبی است، اما باید بر ترویج فرهنگ کتابخوانی نیز تمرکز کرد، ممکن است به هر دلیلی امکان مراجعه مردم به کتابخانه وجود نداشته باشد و باید راهکارهایی جهت حرکت کتابخانه ها به سمت مردم اندیشید.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی اضافه کرد: با استفاده از ظرفیت شبکه شاد با برگزاری مسابقات کتابخوانی می‌توان به ترویج کتابخوانی در بین دانش آموزان نیز کمک کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha