• شنبه / ۱۶ تیر ۱۳۹۷ / ۲۰:۱۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: qom-49717
  • خبرنگار : 50152

فعالیت 50 وکیل و استاد دانشگاه در کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم

فعالیت 50 وکیل و استاد دانشگاه در کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم
مدیر کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم گفت: 50 وکیل دادگستری و استاد دانشگاه در کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم در جهت ارائه مشاوره های حقوقی فعال اند.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، محسن برهان مجرد ظهر امروز در جلسه كارگروه نهادينه كردن فرهنگ مشاوره در استان قم که به ميزبانی كلينيک حقوقی دانشگاه مفيد برگزار شد عنوان کرد: در این کلینیک مشاوره رایگان حقوقی و روانشناسی با حضور وکلای دادگستری و اساتید و کارشناسان مجرب روانشناسی ارائه می گردد.

مدیر کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم افزود: در واقع 50 وکیل دادگستری و استاد دانشگاه در کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم در جهت ارائه مشاوره های حقوقی فعال اند.

وی تصریح کرد: كلينيک حقوقی دانشگاه مفيد از سال ۸۶ به عنوان یک نهاد آموزشی و اجتماعی فعال شد و ویژه اقشار کم درآمد، مشاوره های حقوقی ارائه می دهد.

برهان مجرد بیان کرد: این مرکز هر روز از ساعت ٩ الی ١٣ به صورت حضوری و تلفنی آماده خدمت رسانی است، ضمن اینکه مشاوره روانشناسی در حوزه خانواده در روزهای چهارشنبه فعال است.

وی اظهار کرد: در سال گذشته بیش از 1 هزار و 600 تن از مشاوره های کلینیک در حوزه های مختلف حقوقی بهره مند شدند.

مدیر کلینیک حقوقی دانشگاه مفید قم خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای مهم این کلینیک آموزش مهارت های زندگی است که می تواند در کاهش آمار طلاق موثر باشد.

وی گفت: همچنین در راستای تبیین مهارت های حقوقی، نشست های تخصصی با حضور اساتید برجسته و حقوقدانان در عرصه بین المللی برگزار شده است.

برهان مجرد عنوان کرد: بر آنیم با استفاده از توان کارشناسان و وکلا تعداد مشاوره ها را 2 برابر فعلی افزایش دهیم و حتی مشاوره ها را در سطح مساجد همگانی سازیم.

در ادامه حجت الاسلام سید حسین هاشمی مدیر دانشکده حقوق دانشگاه مفید قم بیان کرد: در این دانشگاه پایان نامه هایی با موضوع های مختلف آسیب های اجتماعی از جمله طلاق و معضلات بعد از طلاق وجود دارد.

وی تصریح کرد: تحقیق، پژوهش و پایان نامه در موضوعات مختلف می تواند اثرگذار باشد و در این راستا کاربردی سازی پایان نامه ها اهمیت زیادی دارد.

حجت الاسلام هاشمی بیان کرد: در راستای اثربخش شدن پایان نامه ها باید به سمت و سوی بنیادی سازی پژوهش ها حرکت کنیم.

وی اظهار کرد: ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و حوزه ها می تواند در رفع آسیب های اجتماعی موثر باشد، به شرط اینکه به صورت تخصصی در جهت رفع آسیب ها گام برداریم.

در ادامه نیز ناصر الهی معاون پژوهشی دانشگاه مفید قم خاطرنشان کرد: ریشه بسیاری از مشکلات اقتصادی در آسیب های اجتماعی و فقر فرهنگی نهفته است.

وی بیان کرد: ارائه مشاوره های تخصصی و کلینیکی می تواند زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی و اقتصادی باشد.

در این جلسه سید ابراهیم صحفی عضو هیات مدیره اتاق اصناف قم یادآور شد: مشاوره های حقوقی می تواند از تشکیل پرونده های قضائی جلوگیری نماید.

وی بیان کرد: در حدود 40 هزار واحد صنفی در قم وجود دارد که تعداد بسیاری از این صنف ها دارای مشکلات بسیاری هستند.

صحفی اظهار کرد: یکی از دغدغه های جدی در رابطه با صنف املاک می باشد که با مشکلات زیادی در خصوص قول نامه های دستی مواجه اند؛ البته اخیرا با صدور کد رهگیری بخشی از این مشکلات رفع شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha