• چهارشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400012514458
  • خبرنگار : 50160

در ایام کرونا شد؛

اعطای ۱۲۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان زنجان

اعطای ۱۲۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان زنجان

ایسنا/زنجان مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: برای صیانت از اشتغال استان در سال گذشته، ۱۲۲ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی اعطا شد.

طیب جعفری پیش از ظهر (۲۵ فروردین ماه) در ستاد ساماندهی امور جوانان، که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه اشتغال جوانان در راس امور قرار دارد، اظهار کرد: این تسهیلات بیشتر در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و خدمات به کار گرفته می‌شود که بعضی بخش‌ها مانند بخش کشاورزی، بخش بازرگانی، گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و در بخش صنعتی، پوشاک، کفش، صنایع غذایی و خدمات، ورزش، گردشگری و آی‌تی نسبت به بخش‌های دیگر اولویت دارند.

مدیر کار آفرینی و اشتغال اداره‌کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه تسهیلات مشاغل خانگی در حال اجرا است، افزود: تسهیلات مشاغل خانگی مخصوص خانم‌های خانه‌دار نیست و همه خانم‌ها و آقایان می‌توانند از آن استفاده کنند، اما بیشتر از سه چهارم متقاضیان این تسهیلات خانم‌ها هستند.

این مسئول به اجرای طرح کارورزی اشاره کرد و یادآورشد: این طرح فرصتی مناسب برای مهارت‌آموزی و نیز اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی است. طرح کارورزی فرصتی مناسب جهت درآمدزایی برای دفاتر کاریابی و مهارت‌آموزی نیروهای انسانی فارغ‌التحصیل شده دانشگاهی و تامین نیروی انسانی ماهر واحدهای صنعتی است.

وی با بیان اینکه حدفاصل دانشگاه و محیط کار با اجرای طرح‌های کارورزی پر می‌شود، گفت: طرح کارورزی ذیل طرح کاج (کارآفرینی و اشتغال برای جوانان) در دستور کار دولت قرار گرفته است. علاوه بر دانش‌آموختگان دانشگاهی، «کارفرمایان» و «واحدهای متقاضی جذب کارورز» نیز مخاطبان اجرای طرح کاروزی هستند.

مدیر کار آفرینی و اشتغال اداره‌کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان دوره کارورزی را حداقل ۴ ماه و حداکثر ۶ ماه برای هر کارورز عنوان کرد و درباره نحوه جذب متقاضیان بیکار مشمول این طرح گفت: پس از گزارش‌گیری از اطلاعات ثبت شده در سامانه، باید بر اساس یک سری شاخص‌ها، افراد حائز شرایط با در نظر گرفتن اولویت‌ها شناسایی و به میزان ظرفیت بنگاه‌ها و با در نظر گرفتن رشته تحصیلی فرد متقاضی از طریق وزارت کار به بنگاه اقتصادی مربوطه معرفی شوند.

وی آشنایی افراد با محیط کار، تبدیل علوم تئوری به کاربردی و مهارت‌آموزی را، سه مزیت اجرای این طرح پیش از ورود حرفه‌ای فرد به بازار کار عنوان کرد و گفت: همچنین کارورز به عنوان یک فرد دانش‌آموخته نیز دانشی دارد که می‌تواند به بنگاه یا واحد مربوطه منتقل کند.

جعفری با بیان اینکه واحدهای پذیرنده کارورزان، هیچ تعهدی در قبال حذب قطعی کارورز در واحد مربوطه ندارند، گفت: البته بر اساس گزارش‌های دریافتی ما از اجرای آزمایشی این طرح در سال گذشته، اغلب کارورزان از سوی کارفرمایان جذب واحد مربوطه شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha