• دوشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400062921525

رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد

بررسی سالانه ۲۰۰ پرونده تولید گیاهان دارویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

بررسی سالانه ۲۰۰ پرونده تولید گیاهان دارویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سالانه ۲۰۰ پرونده با موضوع گیاهان دارویی مورد بررسی قرار می‌گیرد که از این تعداد ۱۰ مورد آن با موضوع ایجاد کارخانه یا خط تولید جدید است.

دکتر سیدعلیرضا رضایی‌خراسانی در خصوص بررسی پرونده‌های با موضوع تولید گیاهان دارویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: عمده فعالیت این واحد، در رابطه با بررسی کارخانجات، واحدهای تولیدی، بازدید و بررسی مدارک و ارسال آن‌ها به سازمان غذا و دارو جهت صدور موافقت اصولی و پروانه تأسیس بوده است.

وی تصریح کرد: بررسی و بازدید از شرکت‌های تولیدکننده و قراردادی از لحاظ رعایت اصول gmp و پیگیری نواقص به‌صورت مستمر صورت می‌پذیرد، ضمن اینکه بررسی اولیه پرونده‌های درخواست صدور مجوز irc یا پروانه ساخت برخی محصولات شامل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای متابولیک از دیگر مأموریت‌های اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نمونه‌‎برداری از محصولات تولیدشده و ارسال به آزمایشگاه‌های مجاز یکی دیگر از برنامه‌های مستمرمان در بحث بازدیدها و نظارت‌ها بوده است، خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی و پاسخگویی به متقاضیان، درخواست صدور پروانه و مجوز مربوط به محصولات تحت نظارت و بررسی، صلاحیت مسئول فنی واحد تولیدی و رسیدگی به شکایات از جمله برنامه‌های مستمر اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

رضایی‌خراسانی تأکید کرد: به طور متوسط سالانه ۲۰۰ پرونده با موضوع گیاهان دارویی توسط کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک دانشگاه علوم پزشکی مشهد مورد بررسی قرار می‌گیرد که از این تعداد ۱۰ مورد آن با موضوع ایجاد کارخانه یا خط تولید جدید است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وی در خصوص صدور مجوزهای تولید داروهای گیاهی مرتبط با درمان بیماری کرونا، بیان کرد: در طول ۱۹ ماهه کرونایی موارد متعددی از نمونه‌های دریافتی در خصوص داروهای گیاهی کرونایی بررسی شده که ۳ مورد آن جدی‌تر از سایر موارد بوده و تاکنون یک محصول نهایی شده که این مورد تأیید شده داروی ضدکرونای کووکسیر پارس، استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha