• سه‌شنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 96121508370
  • منبع : نمایندگی مرکزی

تعطیلی بیمارستان حضرت فاطمه (س) ساوه خارج از ضوابط و مقررات است

تعطیلی بیمارستان حضرت فاطمه (س) ساوه خارج از ضوابط و مقررات است

ایسنا/مرکزی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حضرت فاطمه (س) به دلیل مشکلات مالی و عدم تعهد مالی بیمه‌ها از جمله سازمان تامین اجتماعی از امروز 15 اسفندماه تعطیل اعلام شد.

به گزارش ایسنا، با وجود برگزاری جلسه هم اندیشی برطرف شدن مشکلات بیمارستان حضرت فاطمه (س) ساوه در 19 بهمن ماه سالجاری با حضور امام جمعه، نماینده مجلس، استاندار مرکزی، معاونین استانداری و فرماندار و مسئولان دانشکده علوم پزشکی برای برطرف کردن مشکلات این بیمارستان، اما این مرکز درمانی بخش خصوصی از امروز تعطیل شد.

در همین رابطه موسس و مدیرعامل بیمارستان حضرت فاطمه (س) ساوه با تائید این خبر به خبرنگار ایسنا گفت: پس از برگزاری این جلسه طی نامه‌ای در حدود دو هفته پیش خطاب به رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه اعلام کردیم که در صورت عملی نشدن راهکارهای اتخاذ شده و عدم اجرای مصوبات این جلسه، از 15 اسفندماه سالجاری توان ارائه خدمات درمانی در این بیمارستان به دلیل مشکلات مالی وجود ندارد.

دکتر سیدعلی شریف‌نیا، اظهار کرد: در این نامه علت اصلی تعطیلی بیمارستان مشکلات مالی عنوان شده بود و اعلام کرده بودیم که علاوه بر تعطیلی بخش های بستری بیمارستان کلیه خدمات اورژانسی و همچنین بخش دیالیز تعطیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ماهانه بالغ بر 250 میلیون تومان باید بابت حقوق و مزایای نزدیک به 120 نفر از کادر درمانی و کارکنان این بیمارستان پرداخت شود، گفت: با مشکلات مالی موجود و بدهی بانکی و عدم وصول مطالبات از سازمان‌های بیمه‌گر از امروز توان پرداخت هزینه بیمارستانی و نیروی انسانی وجود ندارد و تا یک ساعت دیگر تابلوی تعطیلی بیمارستان را در مقابل درب ورودی نصب خواهیم کرد.

شریف نیا در ادامه با تاکید بر اینکه تعطیلی بیمارستان و بیکار شدن 120 نفر اتفاق ناخوشایندی است که در زندگی شخصی بنده رقم می خورد، گفت: صورتجلساتی که طی یکسال گذشته از سوی مسئولان دانشکده و مقامات استانی و شهرستانی تنظیم شده است هیچکدام اجرایی نشده و به لحاظ نبود ضمانت اجرایی در مصوبات به ناچار ارائه خدمات درمانی در این مرکز درمانی متوقف می شود.

وی تصریح کرد: به دلیل تشدید مشکلات این بیمارستان، این مرکز از توانایی و کارآیی لازم برای ادامه ارائه خدمات درمانی برخوردار نیست و در صورت وصول مطالبات این بیمارستان از بیمه‌ها و پرداخت هزینه‌های بیمارستانی و نیروی انسانی می توانیم فعالیت خود را از سر گیریم.

دکتر شریف نیا تصریح کرد: وزارت بهداشت باید به صورت جدی به این موضوع ورود کند و با اجرایی شدن راهکارهایی که در جلسه ای با حضور استاندار مطرح شد زمینه ادامه فعالیت این بیمارستان را فراهم کنند.

به گزارش ایسنا، در پی تعطیلی بیمارستان حضرت فاطمه (س) ساوه، معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در خصوص مشکل ایجاد شده برای بیمارستان حضرت فاطمه (س)ساوه گفته است: بیمارستان حضرت فاطمه(س) ساوه یک بیمارستان خصوصی است که  بنا به دلایل متفاوت و مختلف از سنوات قبل دچار مشکل شده و این مشکلات رفته رفته افزایش پیدا  کرده است.

فتح اله حقیقی افزود: ما اعلام کردیم آنچه که به ما و دولت برمی‌گردد در چهارچوب قانون و وظایفی که داریم به طور حتم مساعدت لازم را انجام می‌دهیم.

وی بیان کرد: به منظور اینکه این بیمارستان بیش از این دچار مشکل نشود، متولیان بیمارستان وظیفه سنگینی دارند که باید به آن عمل کنند و آنچه هم که از دست ما برآید کمک می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، استاندار مرکزی در جلسه هم اندیشی برطرف شدن مشکلات این بیمارستان، نخستین راهکار برای حل مشکلات این بیمارستان را واگذاری بخشی از خدمات طرح تحول نظام سلامت به این بیمارستان با استفاده از اختیارات وزیر بهداشت و درمان بیان کرده بود که در این خصوص دانشکده علوم پزشکی ساوه باید سازوکار لازم برای عملیاتی شدن این راهکار را از طریق وزارت بهداشت پیگیری و نتیجه را برای اجرایی شدن اعلام کند.

سیدعلی آقازاده با اشاره به اینکه میزان برخورداری از تخت‌های بیمارستانی در ساوه به ازای هر هزار نفر 1.1 است، گفته بود: راهکار دیگری که برای ارتقای میزان برخورداری مردم این شهرستان از تخت بیمارستانی وجود دارد و آنرا به حد نصاب و نرم کشوری نزدیکتر می‌کند واگذاری این بیمارستان خصوصی به بخش دولتی است که با افزودن 96 تخت بستری در این بیمارستان به بخش دولتی این میزان به 1.4 افزایش پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به بدهی 18 میلیارد تومانی این بیمارستان بنا بر اعلام مدیریت آن اعلام کرده بود که با واگذاری این بیمارستان به بخش دولتی و رایزنی با بانک عامل برای بخشودگی دیرکرد وام دریافتی علاوه بر پرداخت معوقات بانکی و سایر بدهی‌ها امکان استفاده حداکثری از خدمات این بیمارستان مجهز و پیشرفته با تعرفه دولتی برای مردم میسر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس نیک‌روش رییس علوم پزشکی ساوه نیز با اشاره به برگزاری جلسه برای برطرف کردن مشکلات این بیمارستان با حضور استاندار مرکزی، در اینباره اظهار کرد: در این جلسه تکالیفی به دانشکده علوم پزشکی تعریف شد و بلافاصله مکاتبات لازم و رایزنی با وزارت بهداشت صورت گرفت تا تصمیمات لازم صورت گیرد.

وی با اشاره به ادامه روند پیگیری مشکلات این بیمارستان اظهار کرد: این بیمارستان اجازه تعطیلی ندارد مخصوصا بخش اورژانس نباید به هیچ وجه تعطیل شود چراکه تعطیلی آن خارج از ضوابط و مقررات است.

نیک روش گفت: تعطیلی حتی یک مطب باید با صدور مجوز از سوی نظام پزشکی باشد و این طور نیست که بتواند بدون کسب مجوز تعطیل کند و تعطیلی بیمارستان نیز باید با صدور مجوز از مراجع رسمی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha