• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99052518032
  • منبع : نمایندگی قزوین

یک مسئول عنوان کرد

شناسایی ۴۰ کانون پرخطر ناشی از انباشت مواد شیمیایی در قزوین

شناسایی ۴۰ کانون پرخطر ناشی از انباشت مواد شیمیایی در قزوین

ایسنا/قزوین مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین گفت: ۴۰ کانون پرخطر ناشی از انباشت مواد شیمیایی در سطح قزوین مورد شناسایی قرار گرفته که باید در اسرع وقت به خارج از شهر منتقل شوند.

قدرت‌الله مهدیخانی با اشاره به صنعتی بودن استان قزوین و سطح پراکندگی واحدهای تولیدی، اظهار کرد: طی سال گذشته با اقدامات صورت گرفته موفق به شناسایی ۴۰۲ واحد صنعتی پرخطری که با مواد شیمیایی خطرناک سروکار داشتند، شدیم و در همین راستا نیز شناسایی نقاط پرخطر شهر قزوین در دستور کار قرار گرفت.

 وی بیان کرد: ۴۰ کانون پرخطر ناشی از انباشت مواد شیمیایی در سطح قزوین مورد شناسایی قرار گرفته که باید در اسرع وقت به خارج از شهر منتقل شوند.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری قزوین، این مسئول وجود کارگاه و انبارهای ذخیره مواد شیمیایی را تهدیدی برای شهروندان دانست و تصریح کرد: با بروز کوچک‌ترین حادثه بدون شک ما با خطرات جدی روبه‌رو خواهیم شد که به همین خاطر، انتقال مراکز شناسایی شده پرخطر شهر قزوین به خارج از شهر در دستور کار مدیریت بحران قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در حوزه معین بودن قزوین برای منطقه ۲۲ تهران در حوزه حوادث غیرمترقبه، باید گفت که ما نیازمند تجهیز امکانات خود برای کمک‌رسانی احتمالی هستیم و برای این منظور از تمامی دستگاه‌های اجرایی استان خواسته شده تا لیستی از امکانات و تجهیزات خود را در اختیار مدیریت بحران قرار دهند.

به گفته مهدیخانی، این در حالی است که قزوین از شهرداری منطقه ۲۲ تهران نیز خواسته تا دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز خود در مواقع اضطراری و یا بروز حوادث غیرمترقبه به ما اعلام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران قزوین به تهیه سند کاهش خطر حوادث این استان اشاره و تأکید کرد: براساس بند پ ماده ۴ قانون، این سند در سطح ملی و استانی باید تهیه شود تا ضمن شناسایی نقاط پرخطر، راهکارهای آن نیز مورد بررسی قرار گیرد.

وی یادآور شد: البته در گذشته بخش‌های مختلفی از مشکلات مناطق استان مورد شناسایی قرار گرفته اما در نظر داریم تا امسال با تهیه و ارسال این سند به تهران، در واقع شناسنامه نقاط بحران‌خیز خود را به‌طور کامل تهیه و تدوین کنیم.

مهدیخانی در پایان با بیان اینکه پس از تهیه و ارسال این سند به تهران، در جلسه شورای عالی بحران کشور تصویب و سپس به استان ارسال می‌گردد، گفت: مراحل تهیه سند دوم نیز که مربوط به برنامه آمادگی و پاسخ به بحران است نیز در آینده صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha