• شنبه / ۲۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99092922451
  • خبرنگار : 71381

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۲۹ آذر ایسنا

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۲۹ آذر ایسنا

اظهارات رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا/ نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ واکنش محسن رضایی به تحریف نظر رهبر انقلاب درباره رفع تحریم‌ها/ پیشنهاد افزایش وام ازدواج و پرداخت وام فرزندآوری/ موانع پیش روی "ترامپ "برای حضور مجدد در کاخ سفید و...در صدر اخبار مورد توجه و پربازدید امروز مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود که می‌توانید آنها را در این گزارش مرور کنید.

از عصبانی کردن دشمنان ملت ایران خوشحال می‌شوم

به گزارش ایسنا، ابراز خوشحالی رییس جمهور از عصبانی شدن دشمنان ملت ایران در صدر اخبار پرمخاطب  قرار گرفت.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر اینکه آنانی که خیلی علیه ایران تلاش کردند باید یک‌بار دیگر آنچه می‌گویم را بشنوند، اظهار کرد: زیرا هر وقت آن را شنیدند عصبانی شدند و من خوشحال می‌شوم وقتی دشمنان ملت ایران را عصبانی می‌کنیم. کاری که دولت امسال انجام داد و آب، برق و گاز را برای اقشار محروم مجانی کرد، همان کار است.

وی افزود: اینکه در شش‌ ماهه اول امسال رشد اقتصادی ما با نفت و بی‌نفت مثبت شد برای ملت ما افتخار است. هرچند که در بعضی از مشاغل این رشد انجام نشد اما در کشاورزی و صنعت این اتفاق رخ داد.

با انتخابات الکترونیکی مخالفتی نداریم/ مجلس نمی تواند شاکله بودجه را تغییر دهد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره  برگزاری انتخابات الکترونیک دومین خبر پربازدید امروز بود.

عباسعلی کدخدایی در نشست خبری که به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، گفت: انتخابات الکترونیکی را  تا آنجا که  زیرساخت‌ها اجازه داده وزارت کشور پیگیری کرده و مراحل زیادی انجام می شود و مراحل پایانی آن  انجام می شود و ما مخالفتی نداریم.

وی همچنین درباره اصلاح قانون انتخابات گفت: قانون بودجه ایرادات متعددی دارد و ما بارها ایرادات را به دولت و مجلس اعلام کردیم. مجلس نمی تواند شاکله بودجه را تغییر دهد. بودجه باید واقعی و منطبق بر نیازهای کشور باشد و توصیه می‌کنیم بودجه امسال هم همین گونه باشد.

همه باید بهوش باشیم

واکنش دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به تحریف نظر رهبر انقلاب درباره رفع تحریم‌ها نیز از خبرهای مورد توجه مخاطبان بود.

محسن رضایی با انتشار مطلبی در توئیتر نوشت:حرکت هماهنگ و هدفمند برخی از محافل رسانه‌ای داخلی و خارجی، برای تحریف نظر رهبری درباره رفع تحریم‌ها، و نیز توهین، دروغ پراکنی و تشویش اذهان عمومی، به وضوح تمام بغض و کینه دشمن، بویژه دشمنی اسرائیل و آمریکا و خط نفوذ با اسلام و انقلاب اسلامی را نشان می‌دهد.
همه باید بهوش باشیم.

پیشنهاد افزایش وام ازدواج و پرداخت وام فرزندآوری 

خبر بعدی، پیشنهاد یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ١۴٠٠ مبنی بر افزایش وام ازدواج و پرداخت وام فرزندآوری بود.

مجتبی توانگر گفت که پیشنهاد افزایش وام ازدواج به ٨٠ میلیون تومان و پرداخت وام فرزندآوری به مبلغ ٢٠ میلیون تومان را در جریان بررسی لایحه بودجه مطرح خواهد کرد.

موانع پیش روی "ترامپ "برای حضور مجدد در کاخ سفید

تحلیل یک کارشناس مسائل آمریکا درباره موانع پیش روی "ترامپ "برای حضور مجدد در کاخ سفید از خبرهای پربازدید بامداد امروز بود.

اسفندیار خدایی در ارتباط با اینکه ترامپ بعد از خروج از کاخ سفید چه اقدامی انجام می دهد با توجه به اینکه اعلام شده  در انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴ کاندیدا می شود و برخی از کارشناسان  نیز پیش بینی می کنند که احتملا  او "دولت در سایه "ایجاد می کند، گفت:قدرت سیاسی ، ماهیتی فراری دارد و مثل ماهی لغزنده است و وقتی از دست رفت، گرفتن مجدد آن بسیار مشکل است. ترامپ قدرت را از دست داد و اکنون ادعاهایی مطرح می کند که مثلا چهار سال دیگر مجددا به کاخ سفید برمی گردد در حالی که تحقق این موضوع وابسته به عوامل مختلفی است.

FATF امری مناسب برای چانه‌زنی نیست

نظر یک نماینده پیشین مجلس درباره روند بررسی FATF از دیگر اخبار پرمخاطب بود.

حشمت الله فلاحت پیشه گفت: معتقدم تصویب دو لایحه CFT و پالرمو به تصمیم سیاسی کلان نیاز دارد نه لزوما اجماع درباره آنها در مجمع تشخیص مصلحت نظام.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی معتقدند چنانچه بایدن بخواهد تحریم ها را بازگرداند خارج شدن FATF از دستورکار مجمع می تواند به ضرر کشور باشد و بهانهای به دست رقیب دهد گفت: FATF یک امر مناسب برای چانه زنی نیست. ایران 5 گام برای کاهش تعهداتش برداشته است که هر کدام می تواند بنیانی برای تقویت توان چانه زنی ایران به حساب بیاید.

تحلیل رییس کمیسیون بهداشت مجلس از بودجه ۱۴۰۰ بخش سلامت

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که بودجه وزارت بهداشت و درمان در سال ۱۴۰۰ در صورت تحقق، مناسب است و در ظاهر ۱۵ درصد بودجه عمومی به حوزه سلامت اختصاص داده شده اما مهم میزان تخصیص آن است. بودجه وزارت بهداشت و درمان بدون محاسبه بیمه سلامت ۵۷ درصد رشد داشته، بودجه بیمه سلامت نیز حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

توضیحات حسینعلی شهریاری درباره ه بودجه بخش سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

لایحه بودجه ۱۴۰۰ نیازمند اصلاحات زیادی است

سید کاظم دلخوش اباتری،‌ سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس هم با ابراز این عقیده که تحقق بسیاری از پیش بینی های دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ دشوار است، گفت: این لایحه را نیازمند اصلاحات بسیار می دانم.

آیا مردم در انتخابات از اصلاح طلبان حمایت می کنند؟

پاسخ یک فعال سیاسی اصلاح طلب به این سوال که "آیا مردم در انتخابات از اصلاح طلبان حمایت می کنند؟" از دیگر اخبار پربازدید بود.

جلال جلالی زاده گفت:اگر هدف اصلاح طلبان صرفا رسیدن به قدرت باشد، مردم از آنها حمایت نمی کنند اما اگر شعار دفاع از حقوق مردم، توسعه اقتصادی و سیاسی و ما مشکلات معیشتی را  مطرح کرده و برای آن برنامه عملی داشته باشند، مردم به آنها اقبال نشان می دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha