• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99122821741
  • خبرنگار : 50256

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی مطرح کرد

دعای شعبانیه، عظیم ترین مناجات/ اغلب معارف اهل بیت(ع) در ادعیه و زیارات است

دعای شعبانیه، عظیم ترین مناجات/ اغلب معارف اهل بیت(ع) در ادعیه و زیارات است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با بیان این‌که ماه شعبان، ماه مهدوی و ماه مناجات است، گفت: دعای شعبانیه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع) عظیم ترین مناجات است که فقط مخصوص ماه شعبان نبوده و همیشه می‌توان آن را قرائت کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید شهاب الدین حسینی در جمع کارکنان این اداره کل به مناسبت اعیاد شعبانیه، گفت: سال ۱۴۰۰، سال بسیار زیبایی است و برای آن، همین بس که هم آغاز و هم پایان آن مصادف با میلاد امام عصر (عج) خواهد بود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در سال جدید، دو عید شعبان خواهیم داشت که امیدواریم تا این سال پربرکت، سال ظهور امام مهدی قائم (عج) باشد و چشمانمان منور به نور ایشان شود.

وی ادامه داد: روزهایی که در آن قرار داریم، افتخار بزرگی برای ما رقم زده و زیر علم امام حسین (ع) مزین به عنوان روز پاسدار و بزرگداشت یاد و خاطره تمام پاسداران اسلام و انقلاب اسلامی ایران به خصوص پاسدار عظیم القدری است که جان دادند تا ایران اسلامی عزتمند بماند. 

حجت الاسلام حسینی با تبریک این روز معنوی بر تمامی آزادگان، سرافرازان و جانبازان ایران اسلامی، اظهار کرد: اکنون که سال ۹۹ به پایان رسیده و در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم، باید توجه به ماه مبارک شعبان هم در اولویت باشد.

وی در خصوص مناجات شعبانیه امیرالمومنین(ع) گفت: قرائت و خواندن این دعا بسیار مورد تاکید علما قرار گرفته است.

وی متذکر شد: بر خلاف نظر برخی افراد، بیش از ۸۰ درصد معارف اهل بیت (ع) در دعاها و زیارت‌ها است نه روایت‌ها. زیرا روایات‌ها تنها در اثر پرسش و پاسخ به وجود آمده‌اند اما دعاها و مناجات، مثلا نجوای امام علی (ع) با پروردگار متعال و همان اندرون و بعد باطنی را شرح می‌دهد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان افزود: گاه محتوای برخی از دعاها هم‌چون دعای کمیل و زیارت وارث عمومی است اما زیارت نامه‌های دیگری چون زیارت عاشورا یک دعای خصوصی بوده و مخصوص محرم‌ها است. 

وی ادامه داد: محتوای دعای عظیم شعبانیه هم بسیار متفاوت بوده و از همان ابتدا با نجوای امیرالمونین علی (ع) با پروردگار خویش شروع می‌شود که با نگاهی به متن این دعا می‌توان گفت، یک نجوای عاشقانه از سوی یک انسان عاشق است. 

وی با بیان این‌که قرآن کریم فقط برای خواندن و ثواب کردن وجود ندارد، اظهار کرد: از طریق این مناجات، با نحوه گفت‌وگو با خدا آشنا می‌شویم و در واقع امام (ع) به ما یاد می‌دهد که چگونه با خدا صحبت کنیم. 

وی بیان کرد: انسان باید در ماه شعبان با پروردگار خود خلوت کند و از توفیقات و مباحث معرفتی قرائت مناجات شعبانیه بهره ببرد.

بر اساس این گزارش در پایان این مراسم، از فعالان حوزه نماز در اداره کل اوقاف استان قدردانی شد، هم‌چنین با اهدای هدایایی به فرزندان همکاران که به سن تکلیف رسیده‌اند و هم‌چنین فرزندان همکاران که در مسابقه نقاشی با موضول نماز در دهه فجر شرکت کرده بودند، از طرف معاونت فرهنگی اداره کل تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha