• چهارشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400011809113
  • خبرنگار : 50081

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

فعالیت‌های قرآنی پتانسیل ارزشمندی برای نابسامانی‌های جوانان است

فعالیت‌های قرآنی پتانسیل ارزشمندی برای نابسامانی‌های جوانان است

ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه امروزه جوانان با استرس‌ها و نابسامانی‌هایی مواجه هستند، فعالیت‌های قرآنی می‌تواند پتانسیلی قوی و ارزشمند در این زمینه باشد.

دکتر فاطمه محرری امروز ۱۸ فروردین ماه در آیین تجلیل از خادمان برگزیده کشوری قرآن کریم که در سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ما با دانشجویان در ارتباط هستیم و آگاه هستیم امروزه دانشجویان درگیر نابسامانی‌ها و استرس‌هایی هستند که در شرایط کنونی وجود دارد، فعالیت‌های قرآنی می‌تواند در همه مراحل زندگی، درسی، اشتغال و... موثر باشد.

وی افزود: به این دلیل، از پتانسیل قوی و ارزشمند قرآنی که وجود دارد انتظار حمایت و کمک داریم که به صورت مصداقی و عملی به آن‌ها بپردازیم. ما در سال گذشته جشنواره قرآنی را برگزار کردیم و بیشتر از ۱۰ هزار نفر از دانشجویان شرکت کردند و در حوزه‌های مختلف رتبه‌های بالایی کسب کردند. 

 معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: دانشجویان باید بدانند که در زندگی چگونه از قرآن به صورت مصداقی و کاربردی در ارتباطات خود بهره ببرند و با دستیابی به قرآن می‌توان بسیاری از مشکلات و استرس‌های نسل جوان و دانشجویان را کاهش داد.

باید آموزه‌های عملی قرآن را به صورت کاربردی به جوانان آموزش دهیم

در ادامه دکتر حمیدرضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی، خاطرنشان کرد: ارتباطی که بزرگان قرآنی با دانشگاه دارند، نزد ما احساس می‌شود و به واسطه این ارتباطات از خلاءهای جوانان آگاهی داریم و شاهد تلاش‌های افراد در زمینه ترجمه ادبی و زیبایی شناسی بودیم.

طاهری بیان کرد: شاید نیاز است علاوه براینکه جوانان را با مفاهیم قرآنی بیشتر آشنا کنیم، در واقع آموزه‌های عملی قرآن را هم به عنوان دستور کار جوانان قرار دهیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه باید از این فضای مجازی بیشتر استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: خطراتی که وجود دارد باید به عنوان فرصت تلقی کنیم و به نظرم همه ما وظیفه داریم هر چه که می‌توانیم از فضا و ترویج فرهنگ قرآنی که اساتید بزرگوار می‌فرمایند در زمینه  آموزه‌های عملی قرآن استفاده کنیم و به جوانان به صورت کاربردی آموزش دهیم.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام احمد ترابی، مسئول شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی اظهار کرد: قرآن سه مرحله دارد که شامل قرائت، فهم و عمل است، در بخش قرائت که تلاوت زیبا یک حسن است استاد سادات فاطمی ممتاز شدند و در فهم قرآن استاد کمال‌الدین غراب قدم‌های خوبی برای جوانان این مرز و بوم برداشتند.

وی افزود: آنچه کمتر کار شده مرحله عمل است. تبدیل کردن قرائت و فهم به برنامه زندگی برای عمل مهم است. ما باید در عمل زندگی قرآنی داشته باشیم. قرائت تاثیرگذار است و بسیاری از قرائت‌ها را نیز زیبا می بینم اما هنوز قرائتی که دل بلرزاند و مخاطب را تحت‌تاثیر قرار دهد، کم است، لذا ضرورت دارد، ابداع یک سبک جدید صورت گیرد و ایران نیز مبدع یک سبک جدید از قرائت باشد و پیرو سبک مصری نباشد.

مسئول شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی اضافه کرد: ترجمه ظاهری قرآن صورت گرفته است، لذا راهی برای استخراج سبک زندگی از مفاهیم قرآن باید یافت که در این خصوص پژوهشگران و مترجمان قرآن کریم باید ورود کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha