• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۰۸:۲۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98091711974
  • خبرنگار : 50176

۱۶۰ هزار دانش‌آموز لرستانی عضو بسیج هستند

۱۶۰ هزار دانش‌آموز لرستانی عضو بسیج هستند

ایسنا/لرستان مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان از عضویت ۱۶۰ هزار دانش‌آموز لرستانی در قالب ۱۹۷۹ واحد مقاومت بسیج آموزشگاهی خبر داد.

رضا زینی‌وندمقدم در دیدار حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری، نماینده مقام معظم رهبری در انجمن اسلامی و رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه با دانش‌آموزان عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان لرستان ضمن معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان لرستان، اظهار کرد: پرورش انسان‌های بزرگی چون آیت‌الله بروجردی، آیت‌الله کمالوند، طاهری خرم‌آبادی، شیخ عبدالرحمان لرستانی، شهیدان رحیمی، صادقی و ده‌ها شخصیت مبارز و انقلابی و بزرگ که همچون ستارگانی بر تارک فقه پویای ایران اسلامی درخشیده‌اند، بیانگر ریشه و اصالت این خطه است و دینداری و ولایت‌مداری این مردم غیور را ثابت می‌کند.

وی تصریح کرد: افتخار لرستان به سرداران سرافراز دوران دفاع مقدس و تقدیم بیش‌ از شش هزار شهید و ۹۰۷ شهید دانش‌آموز و حدود ۱۸۰ شهید فرهنگی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان در ادامه در خصوص اهمیت سرمایه انسانی، اضافه کرد: سرمایه فیزیکی، مادی و طبیعی زمانی تحقق می‌یابد که سرمایه انسانی شایسته، خلاق، مبتکر و پویا تربیت شود.

زینی‌وندمقدم با اشاره به این نظریه افزود: براساس این نظریه که از سال ۱۹۰۰ تا ۱۹۵۰ مطرح شد سرمایه‌گذاری در آموزش‌وپرورش پُربازده‌ترین و سودمندترین سرمایه‌گذاری است و کشورهایی که ۲۰ درصد در آموزش‌وپرورش سرمایه‌گذاری کرده‌اند از کشورهای توسعه‌یافته هم گوی سبقت را ربوده‌اند به‌طوری‌که در کشورهایی مثل ژاپن، کره‌جنوبی و فنلاند به ۴۵ درصد رفاه مردم و ۶ درصد رشد اقتصادی منجر شده است.

وی با تأکید بر این‌که ستون و خیمه جامعه، آموزش‌وپرورش است، خاطرنشان کرد: امروزه بر اساس همین نگاه، سند تحول بنیادین تدوین شده است و بر اساس این سند همه فعالیت‌ها و فرآیندهای آموزش‌وپرورش باید با رویکرد فرهنگی و تربیتی بوده و هدف این سند، پرورش و تربیت انسان تمام‌ساحتی و تحقق حیات طیبه در جامعه است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با ضروری خواندن همکاری همه شرکای تعلیم و تربیت، معلم را به‌عنوان عنصر تحول، تمدن‌ساز و فرهنگ‌ساز معرفی کرد و با اشاره به این‌که آن‌چه در تعلیم و تربیت مهم است، فعالیت و مشارکت دانش‌آموزان است، ادامه داد: هر انسانی به هر اندازه در تربیت و ساختن خود تلاش کند به همان اندازه سعادتمند است و به همان اندازه به سعادت جامعه کمک می‌کند و این خودسازی، امروز نیاز اصلی آموزش‌وپرورش است.

زینی‌وندمقدم با بیان این نکته که تشکل‌های دانش‌آموزی، مکمل فعالیت‌های آموزش و پرورش هستند و نقش بی‌بدیلی در تربیت سیاسی و اجتماعی دانش‌آموزان دارند، تصریح کرد: این تشکل‌ها باید چنین نقشی را ایفا کنند.

وی در ادامه با معرفی تشکل‌های دانش‌آموزی بیان کرد: هدف اصلی این تشکل‌ها ایجاد انگیزه، آگاهی‌بخشی، بصیرت‌افزایی، آموزش‌های مهارت‌های زندگی و ارتقای مشارکت آنان در تعلیم و تربیت است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان، تشکلات دانش‌آموزی استان را شامل بسیج دانش‌آموزی با ۱۶۰ هزار عضو در قالب ۱۹۷۹ واحد مقاومت آموزشگاهی، کانون‌های یاریگران زندگی با ۷۷۳ کانون در مدارس، همیار مشاور با ۹۰۰ نفر عضو زیر نظر مراکز مشاوره، سفیران سلامت با ۴۷ هزار و ۲۰۰ عضو زیرنظر مراقبان سلامت مدارس، پیشتازان با عضویت ۳۵ هزار و ۶۰۰ نفر و ۲۰۸۰ مربی، خبرنگاران پانا با ۱۳۰۰ نفر عضو در راستای سواد رسانه‌ای، شوراهای دانش‌آموزی با تعداد ۳۰۴۱ عضو شورای دانش‌آموزی در سراسر استان با عضویت ۱۸ هزار و ۵۴۲ نفر، اتحادیه انجمن اسلامی دانش‌آموزان با ۳۳۷ عضو فعال کیفی در یازده شهرستان استان عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha