• جمعه / ۲۸ آذر ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99092821708
  • خبرنگار : 50214

دادستان یزد:

هیچ شخص یا نهادی حق ندارد مزاحم مطالبه‌گری قانونی دانشجویان شود

هیچ شخص یا نهادی حق ندارد مزاحم مطالبه‌گری قانونی دانشجویان شود

ایسنا/یزد دادستان یزد ضمن موافقت با راه‌اندازی کمیته عدالتخواهی دانشجویی خواستار ارتباط بیشتر دانشجویان با دستگاه قضا شد و خاطرنشان کرد: نگاه کلی قوه قضاییه و دادگستری استان، حمایت حداکثری از مطالبه‌گری و جلسات دانشجویی در چارچوب قانون است.

«محمدرضا حدادزاده» در نشستی با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان که با هدف مطالبه‌گری از دستگاه قضا در تالار اندیشه دانشگاه یزد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، تامین آزادی‌های اساسی افراد را از وظایف قوه‌قضاییه نام برد و اظهار کرد: مطالبات در قالب گفت‌وگوهای دانشجویی می‌تواند منشا اثر باشد و اعتقاد داریم دانشجو با هر گرایش و نگاهی باید فعال و پویا بوده و آزادانه جلسه برگزار و انتقاد کند ولی باید در این زمینه ملاحظات لازم صورت گیرد تا ساختارشکنی نشود.

 وی با بیان این که حداقل در چهار سال گذشته هیچ برنامه‌ای در دانشگاه با فشار نهادهای بیرونی لغو نشده است، افزود: در چند سال اخیر برای برگزاری جلسات و تجمعات دانشجویی هیچگونه محدودیتی نداشته‌ایم و در صورت اخذ مجوز، هیچ شخص یا نهادی حق ندارد مزاحم مطالبه‌گری دانشجویان شود.

وی با اشاره به اینکه حتی یک پرونده قضایی برای فعالان تشکل‌های سیاسی دانشجویی در استان نداریم، گفت: نگاه قوه قضاییه، دادگستری و دستگاه‌های نظارتی، غالبا صیانتی است و مراقب هستیم که دانشجویان ناخواسته جذب جریان‌های وابسته به دشمن نگردند و در بیان مطالبات، مرز خود را با دشمن مشخص کنند.

رویکرد قوه قضاییه در حمایت از اعلام‌کنندگان فساد در جامعه بدون آبروریزی افراد و سوء‌استفاده، محور بعدی سخنان دادستان یزد بود. وی همچنین خاطرنشان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد آمادگی دارد اطلاعات برخی از پرونده‌ها را برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی در اختیار دانشجویان و استادان قرار دهد.

وی در پایان خواستار ایفای صحیح نقش دانشجویان برای امیدبخشی به جامعه فارغ از هرنگاهی برای رفع مشکلات کشور شد و گفت: امید به آینده رمز موفقیت خواهد بود تا از این رخوت، سستی و ناامیدی در جامعه که مطلوب دشمن است خارج شویم.

در این نشست همچنین برخی از دانشجویان به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. بررسی عملکرد شورای شهر یزد و علل کاهش بودجه فرهنگی آن، انحصار در صدور مجوزها، گسترش مفاسد اقتصادی و وضعیت معیشت نامناسب مردم از جمله مواردی بود که از سوی  دانشجویان مطرح شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد، توجه به اعتراضات جامعه کارگری و پرستاران، تشکیل کمیته عدالتخواهی دانشجویی، دسترسی به اطلاعات قوه قضاییه برای تحقیق و پژوهش‌های دانشجویی، بازنگری در قانون جرم و جنایت، احترام به آزادی بیان به ویژه در دانشگاه‌ها، حذف واسطه‌ها و دلالان در عرصه‌های اقتصادی، نظارت برتعرفه‌های پزشکی، تسهیل ازدواج جوانان، تعامل قوه قضاییه با فعالان تشکل‌های دانشجویی، ارتباط وسیع قضات با جامعه و حذف پیچیدگی فرایندهای دادرسی و تعریف ساختار مشخص برای بیان اعتراضات در جامعه، از دیگر خواسته‌های مطرح شده از سوی دانشجویان حاضر در این نشست بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha