• پنجشنبه / ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400011204438
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

چگونه مهارت های ارتباطی خود را در پشت ماسک بهبود دهیم؟

چگونه مهارت های ارتباطی خود را در پشت ماسک بهبود دهیم؟

ایسنا/اصفهان استفاده از ماسک برای کاهش خطر انتقال ویروس کرونا ضروری است، اما محققان معتقدند که این یک تکه پارچه تأثیر بسزایی در برقراری ارتباط دارد.

به منظور تلاش برای بهبود تعاملات، تیمی از محققان آزمایشگاه تحقیقات صدا در دانشگاه سیدنی دریافتند که چگونه هنگام پوشیدن ماسک صدا تغییر می کند و همچنین تاثیری که استفاده از ماسک بر چگونگی درک افراد دارد را مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه که صوت ۱۶ بزرگسال با و بدون دو نوع ماسک مختلف - جراحی و KN۹۵ – را مقایسه کرد، نشان می دهد ماسک های جراحی ممکن است گزینه بهتری برای به حداقل رساندن تأثیر در ارتباط کلامی باشد.

مدیر آزمایشگاه تحقیقات صوتی مستقر در دانشگاه سوزان وکیل، می گوید: «بسیاری از مردم فکر می کنند که استفاده از ماسک باعث می شود صدا به طور کلی نرم تر شود، اما این مورد صدق نمی کند. در این پژوهش دریافتیم که ماسک ها بیشتر بر روی صداهایی با انرژی فرکانس بالاتر از ۱۰۰۰ کیلو هرتز تأثیر می گذارند که عموماً مربوط به انتقال حروف بی صدا است، نه مصوت های بالا.»

این محققان می گویند: «این موضوع احتمالاً به این دلیل است که ما از صدای خود برای تولید صداهای مصوت مانند استفاده می کنیم،  اما تلاطم هوا و نه تارهای صوتی صامت های بی صدا مانند p "، " t "، " k "، "s" و " f" , "sh" را تولید می کنند.»

به نظر می رسد که ممکن است هنگام استفاده از ماسک این صداهایی که در فرکانس های بالاتر هستند از بین بروند. بنابراین بلندتر صحبت کردن بعید است که چگونگی درک یک شخص هنگام پوشیدن ماسک را بهبود بخشد و در واقع می تواند منجر به خستگی شود.

محققان همچنین دریافتند که ماسک های جراحی (ماسک های سه لایه) تأثیر کمتری نسبت به ماسک های KN۹۵ (ماسک های تنفسی فیلتر کننده که محکم تر روی صورت قرار می گیرند) دارند و در حال حاضر تحقیقات نشان می دهد ماسک های پارچه ای حتی بیشتر مانع ارتباطات می شوند.

این مطالعه اخیراً در Scientific Reports منتشر شده است.

در این مطالعه، افراد ملزم به خواندن یک متن استاندارد بودند که شامل تمام اصوات گفتاری انگلیسی در شرایط غیر ماسک و با استفاده از ماسک بود. این تیم صدای افراد را ضبط کرده و از تحلیل صوتی مربوط به درک صدا و گروه های صداهای گفتاری برای تجزیه و تحلیل تفاوت ها استفاده کرده است.

محققان می گویند: «این یافته ها نشان می دهد که "بیان بیش از حد" یا اغراق در بیان ممکن است بهترین راه برای بهبود درک یک فرد هنگام استفاده از ماسک باشد، با این حال، برای تأیید این فرضیه، تحقیقات بیشتری لازم است.»

این محققان تاکید می کنند: « یکی از راه های جبران تأثیر ماسک استفاده از ویژگی های اثبات شده" گفتار واضح" مانند کندتر صحبت کردن، مکث بیشتر هنگام صحبت و به عنوان آخرین چاره، استفاده از شدت صدای بالاتر است. درک اینکه آیا این استراتژی ها در عمل موثر هستند، نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.»

این مهارت هایی است که به طور سنتی به بازیگران و مجریان آموخته می شود تا بتوانند صدای خود را در فضاهای بزرگ پخش کنند، زیرا "صامت های بی صدا" به خوبی گسترش نمی یابند.

با توجه به استفاده از ماسک برای مدتی دیگر، محققان می گویند که درک تغییرات صدا مهم است، بنابراین تصمیم گیری بالینی و انتخاب ماسک برای کنترل عفونت و ارتباط کلامی مطلوب مناسب است.

منبع:medicalxpress

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha