• سه‌شنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98060502682
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

البسه قابل رشد!

البسه قابل رشد!
عکس خبر تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی کسب و کارها با طرح‌های ابتکاری و ایجاد گزینه‌های سبز سعی در کاهش ضایعات ماندگار بر کره زمین دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز، این طرح‌ها برای اجرایی شدن نیاز به بودجه دارند و در بریتانیا  شرکت‌هایی مانند UKRI وSky در این زمینه سرمایه‌گذاری می‌کنند که در ذیل به چند پروژه این شرکت‌ها اشاره شده است.

شرکت Naturbeads در حال توسعه جایگزینی برای ذرات پلاستیکی است که در مواد آرایشی از جمله لایه‌بردارها و خمیر دندان‌ها وجود دارند. با این طرح جدید 30 هزار تن میکرو پلاستیک از محصولات مصرفی که وارد اقیانوس‌ها شده و توسط موجودات دریایی مصرف می‌شوند کاهش خواهند یافت.

شرکت Petit-Pli  در لندن با الهام از ساختارهای تاشو و اوریگامی، لباس‌هایی ایجاد کرده که همزمان با فرد رشد می‌کنند. آنان امیدوارند با استفاده از بودجه بیشتر بتوانند طرح‌های گوناگونی از لباس کودکان را به لباس مادران تبدیل کنند.

این روش‌ها امکان خرید البسه و لوازم آرایشی سازگار با محیط زیست را فراهم خواهد کرد.

مدیر کسب و کار موسسه Trailblazing  اظهار کرد: مصرف‌کنندگان بریتانیایی نشان داده‌اند که علاقه زیادی به محصولات سبز دارند و ما متعهد هستیم که از شرکت‌های پیشرو در این زمینه حمایت و در عین حال فرصت‌های بزرگی را برای اقتصاد انگلستان ایجاد کنیم.

جرمی دراخ  مدیر اجرایی گروه Sky گفت: مسئولیت ما فراتر از تجارت است و به همین دلیل از افراد مبتکر در این راه پشتیبانی می‌کنیم تا از این طریق سیاره خود را نجات دهیم.

حمایت از Naturbeads به دنبال موفقیت دولت در ممنوعیت میکروبیدها از محصولات آرایشی در سال گذشته صورت گرفت. دیگر پروژه‌های موفق برای کمک به کاهش ضایعات و آلودگی شامل موارد ذیل است:

-بسته‌بندی مقوایی انعطاف‌پذیر برای تخته‌های موج‌سواری و بطری‌ها

-بطری‌های آب با کربن خنثی ساخته شده از مواد 100درصد طبیعی که می‌تواند طی چند ماه کاملا تجزیه شود.

-نوآوری در نساجی با پشم اچ دی که جایگزین پارچه مصنوعی و نسل بعدی محصولات پشمی پایدار خواهند بود.

این اقدامات به همراه سایر برنامه‌ها انگلستان را به عنوان پیشرو در راه حل‌های هوشمند و پایدار بسته‌بندی پلاستیکی معرفی خواهد کرد و آلودگی‌های کنونی را تا سال 2050 به میزان زیادی کاهش خواهد داد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha